Na úvod 1 recept:
Barevné kuřecí maso |
|
Ingredience: 300 g kuřecí prsou, 2 červené papriky, 2 zelené papriky, sojová omáčka, kečup, cibule, kari koření, olej |
||||||||||||
Postup přípravy:
Na nudličky nakrájené kuřecí prsa orestujeme na tuku na pánvičce. Poté
tuk slijeme, přidáme na kostičky nakrájené papriky, kečup na plátky
nakrájenou cibuli, kari koření a sojovou omáčku. Zarestujeme. Polévka hráškový krém s chlebovým krutonem :
Husí ragú na jabkách : Ingredience: husí prsa, jablka, 0,2dcl bílého vínka Veltýnské zelené, cibule, máslo,voda,sůl, Postup: husí prsa zbavíme kůže, a nakrájíme na 1,5-2cm velké a široké kostičky. V hrnci si rozpustíme máslo a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a orestujeme a dáme jablka.Asi po 5 minutách přidáme maso a zarestujeme. Poté podlijeme vínečkem a vodou. Nakonec dochutíme solí. |
Náhledy fotografií ze složky pokrmy